Title of a News Article

Büyükşehir'den kırsalda asfalt atağı

Büyükşehir Belediyesi bu kez Eyyübbiye'ye bağlı Tokoğlu, Atyurdu, Kahraman, Güneş,Keçikıran kırsal mahallelerinde asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Büyükşehir'den kırsalda asfalt atağı
banner206

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelere ve kırsal bölgelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Şanlıurfa'da 3 bin kırsal yerleşim bölgesine 2016 planlaması dahilinde altyapı ve üstyapıda hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Eyyübbiye ilçesine bağlı Tokoğlu, Atyurdu, Kahraman, Güneş,Keçikıran kırsal mahallelerinde 1. Kat Asfalt Sathi Kaplama işini tamamlayarak güzergahları ulaşıma açtı.

Mevcut yolun sürücüler için tehlike oluşturduğu yönünde talepler alan Büyükşehir Belediyesi, iş makineleri ile bölgeye giderek çalışmalarına başladı. Kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılan yol ile birlikte kırsal mahalleler arasında ulaşım daha da rahatlarken, çevre sakinleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi'ye teşekkür etti.

Özellikle kış aylarında su ile dolan çukurlar nedeniyle ulaşımın imkansızlaştığını belirten çevre sakinleri, "Sağ olsunlar Büyükşehir Belediyemiz yollarımızı yaptı. Kış aylarında diğer köylere gidemez durumdaydık. Büyükşehir'in çalışmaları ile karayolunu aratmayan bir hizmete kavuştuk. Çalışmalarından dolayı başta Başkanımız Nihat Çiftçi ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Bölgede çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, ihtiyaç yoğunluğuna göre diğer kırsal mahallelere de aynı hizmeti ulaştıracak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195