Title of a News Article

Büyükşehirden Bir İlk Daha

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçe için özel bülten hazırlayarak o ilçede yapılan tüm hizmetlerini vatandaşa aktarıyor.

Büyükşehirden Bir İlk Daha
banner206


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kendi ilçelerin yaşanan değişim ve gelişmeleri birebir takip edebilmeleri için her ilçe için ayrı ayrı bülten hazırlıyor. Akçakale, Harran ve ardından Eyyübiye bültenlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın yetkililere erişebilirliğini daha da kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Büyükşehir statüsü ile merkez ilçelerle birlikte ilçe sayısı 13'e yükselen ve hizmet alanı daha da genişleyen Büyükşehir Belediyesi, Başkan Nihat Çiftçi'nin talimatı ile vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin ulaşmanın yollarını arıyor. Hizmetlerini basın ve sosyal medya aracılığı ile duyuran Büyükşehir Belediyesi, son olarak her ilçe için ayrı ayrı bülten hazırlayarak, kişinin kendi ilçesindeki hizmeti halka anlatarak, eleştirileri topluyor.

Akçakale ile başlayan ve ardından Harran baskıları yapılan bültenler ilçelerde dağıtılarak vatandaşa sunulurken, son olarak Eyyübiye bülteni ile Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'de neler yaptığını tek tek anlattı.

Büyükşehir'in bu çalışması vatandaşlardan da olumlu eleştiriler aldı. 

Haber: Paşa BENZER










Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195