Title of a News Article

Çelik FETO'yü kime benzetti? ...

.

Çelik FETO'yü kime benzetti? ...
banner206

Bakan Çelik: Bunlar şeytanı bile sollayan, en büyük şeytanlardır

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'nü, "Bunlar şeytanı bile sollayan, en büyük şeytanlardır" diye tanımladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Konya'da Mevlana Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan binlerce kişiye seslendi. Çelik, darbe girişiminin başarısız olmasının nedeninin milletin, Nenehatun ve Seyit onbaşı ruhunu kaybetmemesinden kaynaklandığını söyledi.
Türk milletinin tarih boyuncu böyle bir ihaneti görmediğini ifade eden Çelik, ''15 Temmuz akşamı bu aziz millet, böyle bir ihanet, böyle bir fesat çetesiyle karşı karşıya kaldı ki, tarih boyunca bu ihanet çetesini hiç yaşamadı, hiç görmedi. Böyle bir ihanet çetesiyle 15 Temmuz akşamı karşı karşıya kaldık. Rüyamızda bile görsek, rüyaya bile inanmazdık. Ama maalesef nelerin olduğunu özellikle Ankara ve İstanbul'da yaşayanlar, bizler çok net gördük. Bunların yaptığı var ya inanın şeytanın aklına bile gelmez. Bunlar şeytanı bile sollayan, en büyük şeytanlardır" diye konuştu.  
Fetullahçı Terör Örgütü'nün ibadetle insanları aldattığını ifade eden Çelik, ''İbadetle insanları aldattılar. Salyalarına karışan gözyaşlarıyla, ibadetle işe başladılar.Orada kaldı mı kalmadı. İbadetle kandırdılar, ticaretle sömürdülür.''dedi. 
Fetullahçı terör örgütüne tepkisini sürdüren Çelik, ''O bombaları atanlar, o katliamı yapanların insan olarak anılmasını yanlış bulduğumu bütün meydanlarda söyledim. Ama başka bir şey daha söyledim, sakın bunlara hayvan demeyin, bunlara hayvan derseniz, hayvalara en büyük hakareti yapmış olursunuz.''dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 01:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142