Title of a News Article

ÇELİK MECLİSTE KAÇ NOLU ODAYA TAŞINDI?

ÇELİK MECLİSTE KAÇ NOLU ODAYA TAŞINDI?
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik TBMM'de ki odasına gelerek meclis çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz hafta açıklanan son Bakanlar kurulu sonrası Bakanlık koltuğunu Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba'ya devir eden Faruk Çelik  bir haftalık tatilin ardından bugün meclis mesaisine başladı. 
Ak partinin kurucusu olan ve en uzun süre Bakanlık yapan isimler arasında yer alan Faruk Çelik 2011 ve 2015  Genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan 1. Sıra Milletvekili adayı gösterildi ve her iki seçimlerde büyük başarı elde edince önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına görevlendirilmişti. 

6 yıl Şanlıurfa Milletvekili sıfatıyla Bakanlık yapan Çelik bu süre içerisinde Şanlıurfa'da önemli yatırımlara imza atmış ve Urfa dönemin eski Bakanlarından Necmettin Cevheri'den sonra Şanlıurfa'ya Altın dönemini yaşamıştı. 

Halen Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, Bakanlığı bırakmasının ardından bugün ilkkez TBMM deki odasına gelerek meclis faaliyetlerine başladı
TBMM'nin 6. Kat 6044 nolu odasına gelen eski Bakan Faruk Çelik ilk gün kendisini ziyarete gelen çok sayıda Şanlıurfalıları ağırladı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142