Title of a News Article

Cep telefonu internet sıkıntısı giderildi

Cep telefonu internet sıkıntısı giderildi
banner206
Dün Öğle saatlerinden bu yana Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu illerdeki cep telefoncuları kullanıcıları, mobil internet hizmetine erişim sağlayamıyordu. Saat 15.00'dan bu yana Şanlıurfa genelinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcılarının büyük bir bölümü, 4.5G ve 3G farketmeksizin, mobil internet erişimi konusunda sıkıntı yaşadıklarına dair sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunmaya başlamıştı.
Erişim sıkıntısının her üç GSM operatöründe aynı anda baş göstermesi kafa karışıklılığına sebep olurken, operatörlerin sorun yaşayan kullanıcılardan sosyal medya üzerinden iletişim bilgilerini istediği ifade edildi.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçen kullanıcılar ise, erişim probleminin Türkiye genelinde yaşandığına ve sorunun en kısa sürede çözüleceğine dair geri bildirim aldıklarını belirtti.

Ancak mobil internet kesintilerinin Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kilis gibi sınır illerinde oldukça yoğun olarak yaşandığı kaydedilirken, kesintilerin nedeninin olası bir sınır ötesi harekatın başlayabileceği söylentilerine neden oldu.

Saat 10:00 sularında geldi

Dün yaşanan bu sıkıntı bugün itibariyle çözülmüş oldu. Operatörlerdeki internet erişimi problemi bugün saat 10:00 sularında giderilmişe benziyor ki, açık kalan 4.5G ve 3G internet kullanıcılarına bildirimler gelmeye başladı. 

İnternetin şuan itibariyle tekrar kesilip kesilmeyeceği de belirsizliğini koruyor. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa
urfa - 7 yıl Önce

neden internet yok bır ara geldi tekrar kesildi

Büşra
Büşra - 7 yıl Önce

Halen hatay sınirlari içerisinde Turkcell kullanicilari mağdur durumda hiç bur bilgi verilmiyor ne biçim oparetör anlamadim memnun kalmadım.

Mehmet
Mehmet - 7 yıl Önce

Hatay da yok Vodafone 15 temmuz a özel bedava internet verdiler ama internet yok

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142