Title of a News Article

Ceylanpınar'da Destek Merkezi Sergisi Açıldı

Ceylanpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi kursiyerleri, yıl sonu sergisinde çalışmalarını sergiledi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran tarafından Gençlik Parkında açılışı yapılan sergide el sanatları ve ahşap boyama, makine nakışları, mumdan heykeller, dikiş nakış çalışmalarından oluşan bir çok eser yer aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkına, Ceylanpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi öncülüğünde yapılan sergiye belediye başkanımız adına katılmış bulunmaktayım. Sergiyi gezdik, gerçekten de el emeği göz nuru eserler. Ayrıca sergide belediyemiz ile Aile Destek Merkezimizin koordineli yürüttükleri mumdan heykeller projesi de yer alıyor. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Aile Destek Merkezi Müdiresi Fatma Kengerli de bir yıllık bir çalışmanın neticesinde ortaya çıkan eserleri sergilediklerini belirtti. Ceylanpınar Belediyesinin katkılarıyla açılan sergide 500'e yakın eserin bulunduğunu ifade eden Kengerli, serginin 3 gün boyunca ziyaret edilebileceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195