Title of a News Article

Ceylanpınar sezon açılışı yapıldı

.

Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü 2016-2017 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Yeni futbol sezonunun kazasız belasız geçmesi için kurban kesilen programa Belediye Başkanı Menderes Atilla, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baysam ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla ve kurdele kesilmesiyle başlayan programda konuşan Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü Başkanı Hidayet Dik,  2016-2017 futbol sezonunun tüm takımlara hayırlı ve sakatsız bir sezon almasını dileyerek şunları söyledi: "Bizlere maddi ve manevi her türlü desteği sunan Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisine tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız bizlere bu desteği verdikten sonra takım yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularımızla biz daha başarılı olacağız ve yarınlar çok daha başarılı günlerle bizi beklemektedir."

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baysam da, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün belediye spor kulübümüzün 2016-2017 futbol sezonunun açılışını yapmaktayız. Başta Şanlıurfa ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve kazasız belasız bir lig olmasını temenni ediyorum.  Ceylanpınar ilçemiz Şanlıurfa'mızın güzide bir ilçesi olmuştur. Ceylanpınar Belediye başkanımızın sayesinde geleceğimiz yarınlarına gerek tesisleşme konusunda, gerek destek konusunda büyük başarılara imza atmıştır. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına kendisine minnettarız. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı plaketimizi sunuyoruz."

Futbolun sportif bir aktivite olduğunu belirten Belediye Başkan Menderes Atilla'da futbolun terörize edilmemesi gerektiğini belirtti. Başkan Atilla, "2016-2017 futbol sezonunun öncelikle ilçede bulunan bütün spor takımlarımıza ve ülkemizdeki bütün takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Futbol bir etkinliktir. Bir parti, bir siyasi düşünce gibi değildir. Maalesef televizyonlarda zaman zaman istenmeyen görüntülerle karşılaşabiliyoruz. Bu olumsuz görüntüler futboldan çıkıyor terörizme giriyor. Unutulmamalıdır ki yenmek ne kadar mubahsa yenilmek de o kadar mubahtır. İkisini de kabul edeceğiz. Centilmence mücadele edildikten sonra yeneriz de yeniliriz de. sporun amacı spor yapmaktır. Bundan dolayı yenildiğinizde nasıl mutlu oluyorsanız yenildiğinizde de karşı takım adına mutlu olacaksınız. Bir daha ki maçta yenmeye çalışacaksınız. Ancak kesinlikle sporu terörize etmememiz gerektiği kanaatindeyim." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ceylanpınar Belediye Spor ile Mardin İstasyon Spor takımları arasında dostluk maçı oynandı. Maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142