Title of a News Article

Çiftçi'den Harranlılara teşekkür ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 16 Nisan'da gerçekleştirilen Halk oylamasında Şanlıurfa'ya ilçeler arasında Türkiye birinciliği getiren Harran İlçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 16 Nisan Halk oylamasında Büyükşehirler arasında yüzde 70.8 puanla 4. olan Şanlıurfa'ya 957 ilçe arasında yüzde 97.27 evet oranı ile Türkiye birinciliğini Harran ilçesi getirdi. Şanlıurfa yüzde 70.8 evet oranı ile Büyükşehirler arasında 4. sırada yer alırken, ilçeler arasında Harran yüzde 97.27 ile birinci, Akçakale ise yüzde 95.23 lük oy oranıyla Türkiye üçüncüsü oldu.

Harranlıların gösterdiği ilgiden dolayı Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayık ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri  ile birlikte Harran ilçesine teşekkür çıkarması yapan Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak Harran Belediyesini ziyaret etti.

Burada Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Mahmut Özyavuz ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, elde edilen başarının Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin başarısının olduğunu belirterek emeği geçenleri tebrik etti.

Çok yüksek bir oran ile Şanlıurfa'ya birinciliği yaşatanlara minnet duyduğunu ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak meclis toplantımızı gerçekleştirdik, toplantıdan sonra Meclis üyelerimiz ile birlikte Şanlıurfa için gurur verici olan Referandum da yüzde 97.27 ile ilçe kategorisinde birinciliği getiren Harran ilçesini ziyaret ettik. Hayat-i Harrani, El-Baddani, İmam Bakırın memleketindeyiz. Bu memlekete her zaman değerlerine önem veren, Bilim üreten bir merkezdir. Buradaki halk oylamasında vatandaşlarımız arasında çok güzel bir birliktelik vardı. Halk oylamasını yürüten İlçe Teşkilatımız, İlçe Başkanımız,İlçe Belediye Başkanımız, İlçe Belediye meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ile Harran ilçesinin tamamına teşekkür ediyorum. Çok yüksek oran ile bize birinciliği yaşattıkları için kendilerine  minnettarız. Zaten genel olarak Şanlıurfa'da Büyükşehir kategorisinde 4. sırada yer aldı ve bu bizim için çok önemli. Biz de bugün Harran'da yaşayan halkımızı temsilen Belediye Başkanı ve İlçe Başkanımızı ziyarette bulunduk. Kendilerine emeklerinden, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Harran ilçesine ve Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ GECESİ YAPILAN ANIT İLE UNUTULMADI
İlçe ziyareti kapsamında Harran Belediyesi tarafından ilçe girişinde yapılan 15 Temmuz gecesi anıtını ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, "Allah bu ülkeye bir daha 15 temmuz geceleri yaşatmasın" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195