Title of a News Article

Demirkol, boş durmuyor (video)

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri programı kapsamında Yeşildirek Mahallesinde, Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleriyle görüşerek, halkının taleplerini dinledi.

Haliliye Belediye Başkanı  Fevzi Demirkol , beraberinde birim müdürleri ile birlikte Yeşildirek  Mahallesini ziyaret etti. Başkan Demirkol, ilk olarak Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evinde Mahalle Muhtarı Ali Demir ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtar ve Mahalle sakinleri ile görüşen başkan Demirkol, vatandaşların öneri istek ve taleplerini dinledi.  Mahalle sakinleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Başkan Fevzi Demirkol ise mahalle gezilerini tüm mahalleleri kapsayacak şekilde sürdürdüğünü ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti: "Şanlıurfa'da Haliliye Bölgesinde bulunan tüm mahallelerimizi zaman içerisinde dolaşıyoruz. Dolaştığımız zaman muhtarlarımızı o mahallenin halkını ziyaret ediyoruz. Ayrıca belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde görme yerinde inceleme imkanı buluyoruz. Bir defa şunu ifade edeyim ki ben Şanlıurfa'da doğdum yüksekokulu bitirdikten sonra hep Şanlıurfa'da yaşadım. Dolayısıyla Şanlıurfa'nın bütün mahallelerini bütün sokaklarını daha öncesinden biliyoruz. Bugünde Yeşildirek Mahallemize, Yeşildirek Mahalle Muhtarımız Sayın Ali Demir Beyi ziyaret ettik. Yeşildirek Bölgemizdeki Park Bahçe Müdürlüğümüzün, Fen İşleri Müdürlüğümüzün, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde gördük. Mahalle halkı ile sohbet etme imkanımız oldu bizi sıcaklıkla karşıladıkları için Yeşildirek Mahalle Muhtarımız Sayın Ali Demir'in şahsında tüm Yeşildirek halkına teşekkür ediyorum. Bu tip ziyaretlerimiz devam edecektir, ziyaretlerimiz çalışmalarımızı yerinde görmek açısından da faydalı olduğu kanaatindeyim. Kamuoyuna saygılar sunarım."


Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ise Başkan Demirkol'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bugün Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol bizim mahalleyi ziyaret etti, halkla buluştu güzel bir buluşma oldu. Verimli bir buluşma oldu. Ben Sayın Belediye Başkanıma teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan kaya
Hakan kaya - 7 yıl Önce

Sizin de işiniz gücünüz hep fevzi demirkolu gösterip övmek biraz ilkeli haber yapın

SIRADAKİ HABER

banner195