Title of a News Article

Dualar eşliğinde kucaklaştılar...

Şanlıurfa'da 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından aralarında husumet oluşan Yaşuk ve Bağış aileleri düzenlenen barış yemeğiyle barıştırıldı.

Dualar eşliğinde kucaklaştılar...
banner206

Şanlıurfa'da 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından aralarında husumet oluşan Yaşuk ve Bağış aileleri düzenlenen barış yemeğiyle barıştırıldı.

Şanlıurfa'da yaklaşık 6 ay önce 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından aralarında husumet oluşan Yaşuk ve Bağış aileleri düzenlenen barış yemeğiyle barıştırıldı.
Haliliye ilçesine bağlı kırsal İkiağız Mahallesi’nde geçtiğimiz kasım ayında çıkan iki ayrı kavgda Tammah aşiretine mensup 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada İbrahim Bağış (36), İbrahim Bağış (30) ve Mehmet Yaşuk (37) hayatını kaybetmişti.. Kavganın ardından Bağış ile Yaşuk aileleri arasında başlayan husumet, Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve bazı kanaat önderlerinin girişimleriyle son buldu. Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen barış yemeğinde bir araya gelen aile üyeleri, tekbirler eşliğinde kucaklaşarak, aralarındaki husumete son verdiklerini ilan etti. Kur'anı Kerim tilaveti ve okunan duanın ardından aileler birlikte yemek yedi.
Barış yemeğine MHP MKYK Üyesi İbrahim Özyavuz, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa eski Milletvekilleri, Seydi eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Mehmet akyürek, İl Jandarma alay komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve iki ailenin mensupları katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 18:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 5 yıl Önce

Allah bu gece hürmetine bize akıl fikir versin bir koyun için birbirlerini öldürürler yüz koyun keser barışırlar

SIRADAKİ HABER

banner195