Title of a News Article

Durmak bilmeyen Belediye...

.

Durmak bilmeyen Belediye...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi, ilçede yaptığı çalışmalar hakkında basına bilgilendirme yaptı.


Yapılan açıklamada, aydınlatma çalışmalarında Viranşehir Caddesi’nin ardından, Eski PTT Caddesi, sokak lambaları ile donatıldığını, caddelerin güzel ve hoş bir görünüme kavuşturulduğunu belirtildi.


Belediye Başkanı Menderes Atilla ‘’Ceylanpınar’da ciddi bir aydınlatma sorunu yaşanmaktaydı. Güneşin batması ile birlikte sokaklarımıza çöken zifiri karanlık nedeniyle halkımız büyük sorunlarla yüz yüze kalıyordu. İlçe merkezinde var olan bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla ekiplerimizle aydınlatma çalışmaları başlattık. Yaptığımız aydınlatmalar sonucu şirin ilçemiz, inci gerdan güzelliğinde bir görünüme kavuştu’’ ifadelerini kullandı.


Yapılan aydınlatma sisteminin enerji tasarrufunda yaklaşık % 70 oranında kazanım elde ettiklerini belirten belediye yetkilileri, Eski PTT Caddesi’nin son etabını yetiştirdiklerini, Gazi Caddesi’nde de 6 kilometrelik yolun Urfa kapısına kadar LED aydınlatma ile 6 metrelik direklerimizi dikip devam edeceklerini ifade ettiler.


Kırsal Mahallelerde Asfalt Çalışması


Belediye’den yapılan açıklamada, Ceylanpınar ilçe merkezi kırsalında yer alan merkez dışı mahallelerde başlatılan asfalt seferberliği devam edildiği belirtildi.


Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli olarak yürüttükleri kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları kapsamında çalışma ekibi, Maden Mahallesinde asfalt çalışmaları sürdüğü ifade edildi.

2015 yılı içerisinde Ceylanpınar kırsalında yer alan mahallelerde yaklaşık 100 km. asfalt çalışmalarının tamamlandığı, ilçe merkezine bağlı Maden Mahallesinde 2 kilometrelik yolda mevcut 3 metre genişliğindeki yolu standartlara uygun olarak genişletilerek asfalt çalışması yapıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 20:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil
Halil - 9 yıl Önce

Başlığa göre yorum yazmak istedim. Büyükşehir dahil hangi belediyenin ileriye dönük ne projesi var.gunu kurtarma reklam yapmadan başka ne işleri var.

SIRADAKİ HABER

banner195