Title of a News Article

En çok merak edilen isim mazbatasını aldı...

En çok merak edilen isim mazbatasını aldı...
banner206

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti'den Belediye Başkanı adayı gösterdiği ve zafer elde ettiği Şeref Albayrak, mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Şanlıurfa'da ki seçimlerde en çok seçim sonucu merak edilen İsim olan Albayrak'ın seçimi kazanması ilçede sevinçle karşılanmıştı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti hakimi Erhan Aktaş'tan belediye başkanlığı mazbatasını aldı. Yüksek Seçim Kurulu Müdürü Kamil Karadaş, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar'ın da hazır bulunduğu törende Şeref Albayrak mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Bütün Halfeti'nin belediye başkanı olacağını belirten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, "Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Halfeti'nin belediye başkanıyım. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ilçemize hizmet edeceğiz. Gidecek çok yolumuz, yapacak çok hizmetimiz var halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

TEBRİK ETTİLER. 

Şanlıurfa'da seçim sonucu en çok merak edilen Halfeti ilçesinde kazanılan başarının ardından Ak Parti kurmayları bugün Başkan Albayrak'ı kutladılar. Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız koordinesinde Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve bazı yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleri Halfeti ilçesine geldiler. İl Başkanı Yıldız, BŞB Beyazgül ve Milletvekili Cevheri, yeni Başkan Albayrak'ı tebrik ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195