Title of a News Article

Erdoğan Urfa'dan kimleri kabul etti?

Özel haber

Erdoğan Urfa'dan kimleri kabul etti?
banner206

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Şanlıurfanın da yer aldığı  Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Şanlıurfa'dan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar eski Milletvekili Mahmut Kaplan, Av. Mehmet Karaca, ve Ankara Askon Şube Başkanı İş adamı Abdurrahman Eyüpoğlu da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ağırladığı yaklaşık 50 STK temsilcisi ve kanaat önderiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki sorunlara ilişkin istişarede bulundu. 
Toplantıda yaşanan terör olaylarının konuşulduğunu ifade eden İş adamı Askon Ankara Şube Başkanı Abdurahman Eyüpoğlu " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından son günlerde yaşanan tüm terör olayları ve FETÖ yapılanması konuşuldu. Toplantıya katılan herkes Cumhurbaşkanımıza tam destek verdigimizi bir kez daha deklare ettik oldukça verimli bir şekilde aydınlatıldık" dedi.
Öte yandan Eyyüpoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şanlıurfa’da el yapımı bir tespih hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142