Title of a News Article

Erdoğan Yıldız ile ne konuştu?...

Erdoğan Yıldız ile ne konuştu?...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa BŞB aday tanıtım toplantısında Erdoğan, ilçe adayları için Genç adayları bulun mesajını verdiği öğrenildi. 

Ak Parti 40 İl'in adaylarını bugün İstanbul Halil merkezinde açıkladı. Açıklanan iller arasında Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül' de yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa BŞB adayı Beyazgül, Milletvekilleri, il Başkanı Bahattin Yıldız ve mevcut Belediye başkanı Nihat Çiftçi'ye birlikte olmalarını istedikten sonra toplu fotoğraf çekimine geçti. Fotoğraf çekiminden sonra Milletvekili Ahmet Fakıbaba ile diğer Milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları Başkanı sahneden inerken, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Av İbrahim Halil Yıldız, BŞB adayı gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül  Erdoğan tarafından sahne bir süre tutuldular. Alınan bilgilere göre bu kısa süreli görüşmede Erdoğan'ın " Şanlıurfa ilçe adaylarının genç olmasını, liyakat, halk tarafından kabul gören ve şaibesiz isimler" istedi.
Daha sonra İl Başkanı Bahattin Yıldız Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tek kaldı. Başkan Yıldız'ın da Erdoğan'ın daha önce Şanlıurfa ile ilgili istediği bazı bilgileri paylaştığı öğrenildi. 

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillleri, BŞB adayı gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül önümüzdeki hafta Ankara'da İl Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında bir toplantı yapacağı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195