Title of a News Article

Fedakar Annelere Hediye

Ceylanpınar Belediyesi tarafından şehit anneleri, yeni anne olanlar, engelli anneleri ve yatalak hasta olan anneler ziyaret edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen ve beraberindeki heyet ilçe merkezinde fedakar anneleri ziyaret ettiler. Ceylanpınar Devlet Hastanesi Doğumhanesinde başlayan ziyarette yeni doğan annelere hediye verildi. Daha sonra 2007'de Erzincan'da patlama sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Arslan'ın evine gidilerek şehidin annesine hediye verildi.

Ziyaretlerde engelli, yaşlı ve yatalak annelerde unutulmadı. Yapılan ziyaretlerde belediye Başkanı Menderes Atilla'nın selamları iletilirken annelerin sorun ve sıkıntıları Başkan Atilla'ya iletilmek üzere not alındı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik yaptığı açıklamada, Ceylanpınar Belediyesi olarak ilçedeki fedakar anneleri ziyaret ettiklerini söyledi. Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Dik, "Biz de Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın talimatıyla bugün annelerimizi ziyaret ederek kendilerine hediye taktim ettik. Ayrıca Belediye Başkanımıza iletilmek üzere annelerimizin sorun ve sıkıntılarını da not aldık." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195