Title of a News Article

Flaş! Aday olmayacağını açıklayacak...

Özel haber

Flaş! Aday olmayacağını açıklayacak...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi 2019 yerel seçimlerinde aday olmayacak.

Ağustos 2015 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Milletvekili adayı olmasından dolayı istifasından sonra  Ak Parti genel merkezi tarafından Karaköprü Belediye başkanı iken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığına getirilen Nihat Çiftçi, siyasi hayatına sağlık sorunları nedeniyle ara vereceği öğrenildi. 

Urfastar editörleri tarafından kulis bilgilerine göre, bu yıl içerisinde iki kez rahatsızlanan Çiftçi'nin önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan affını istediği en yakın çalışma ve meclis üyesi arkadaşlarına yeni dönemde aday olmayacağını söylediği öğrenildi. 
Yerel seçimler öncesi Ak Parti genel merkezine adaylığı düşünmediğini ifade ettiği ileri sürülen  Başkan Çiftçi'nin önümüzde ki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan süreci anlatması bekleniliyor. 

Ak Parti Genel merkezinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını büyük oranda belirlediği,  Aralık ayı içerisinde adayını açıkladıktan sonra ilçe Belediye Başkan adaylarını ise daha sonra açıklayacak. 
Mevcut ilçe Belediye Başkanlarının aday olup olmayacağı ise Büyükşehir Belediye Başkan adayına danışılarak yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, il Başkanı Bahattin Yıldız ve Meclis grup başkan vekili Nihat Kılıç Kadın kolları Başkanı     Demet Saatçi Güven ile Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç  bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ki geniletilmiş il Başkanları toplantısına katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baranbari
Baranbari - 5 yıl Önce

Tavrın, Tarzın, Çizgin, Adaletli Kararların, Samimiyetin, Çalışkanlığı, Abiliği, Arkadaşlığı, Dürüstlüğü, Prensipleri, Hedef Ve Vizyonuyla‬ Gençlere, Çalışanlarına Adeta İdol Oldu, Şanlıurfalı Her Şart Ve Koşulda Yanında Olacaktır,
Genel Merkezin Hizmetlerine Ve Şanlıurfa’lının Sayın Başkana Duyfuğu Güvene Binaen, O İstemese Bile Aday Yapacağına İnanıyoruz. DURMAK HİZMETE DEVAM

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142