Title of a News Article

Flaş iddia.. Sıra da ilçe belediyeleri var!

.

Flaş iddia.. Sıra da ilçe belediyeleri var!
banner206

Gazeteci Adnan Bulut, adı sık sık skandallarla gündeme gelen AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile birlikte, İstanbul'da 9 belediye başkanının genel merkez tarafından istifasının istendiğini iddia etti.

Adnan Bulut, AKP kulislerinden 9 belediye başkanının istifasının istenildiğini ve bunların başında da Necmi Kadıoğlu'nun geldiğini iddia ederek, "9 Belediye Başkanı'nın istifa ettirileceği şeklinde bilgi ulaştı bana. Bunlardan "en ön sırada da Necmi Kadıoğlu geliyor" diyorlar. Üsküdar ve Eyüp belediye başkanlarının da ismi çok sık geçiyor. Diğer 6 belediye başkanının kim olduğu konusunda ise bir bilgim yok ama İstanbul'da 9 belediye başkanının değiştirileceğine dair bir bilgim var. AKP kulislerinden aldığım bilgi bu" dedi.

 

"GENEL MERKEZDEN BÜYÜK TEPKİ VAR"

Adnan Bulut, AKP Genel Merkezi'nin, Necmi Kadıoğlu'nun istifasının istenilmesindeki olayın ise, Esenyurt'u çok fazla betonlaştırması ve korkunç emsal artışları olarak aktardı. Bu konuda genel merkezin Kadıoğlu'na büyük tepkisinin olduğunu iddia etti.

 

"2018 MART'TA YEREL SEÇİM VAR"

Öte yandan Bulut, "Hatta 2018'in Mart ayına da seçim hazırlığı yaptıklarına dair bir istihbahratım var" iddiasında da bulundu.

 

Yurtgazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195