Title of a News Article

Gereken çalışma başlatıldı (video)

Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Haşere ile Mücadele ekipleri tarafından Ramazan ayına az bir süre kala tüm camilerde ilaçlama çalışması başlatıldı.

Vatandaşların teravih namazlarını daha huzurlu bir ortamda kılabilmeleri amacıyla başlatılan ilaçlama çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde bulunan tüm camilerin iç ve dış alanları ilaçlanarak haşerelerden arındırılıyor.

İlaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, her Ramazan öncesi camilerde ilaçlama çalışması yaptıklarını belirterek yaklaşan Ramazan öncesi de ilaçlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Camilerdeki ramazan hazırlıklarına katkı sunduklarını ifade eden Ekin, "Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte camilerde teravih namazlarına hazırlıkların başladığını görüyoruz. Ceylanpınar Belediyesi olarak bizler de bu hazırlığa katkı sunalım dedik. Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı haşere ile mücadele ekiplerimiz camilerimizin iç ve dış kısımlarını ilaçlamaktadırlar. Bu şekilde vatandaşlarımızın hem teravih namazlarını ve hem de vakit namazlarını daha rahat ve huzurlu bir şekilde kılmalarını amaçlamaktayız." şeklinde konuştu.

Öte yandan haşere ile mücadele ekipleri her akşam 4 mobil araçla sokak ve caddelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142