Title of a News Article

Glorıa Ödüllere Doymuyor

Gloria Hotels & Resorts aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.Turizm sektörü tarafından her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen ve TUI misafirleri tarafından değerlendirilerek belirlenen “TUI 2015 Top Quality” ödülü sonuçları açıklandı.Eşsiz...

Glorıa Ödüllere Doymuyor
banner206
Gloria Hotels & Resorts aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.
Turizm sektörü tarafından her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen ve TUI misafirleri tarafından değerlendirilerek belirlenen “TUI 2015 Top Quality” ödülü sonuçları açıklandı.
Eşsiz bir doğanın içinde, kuruluş aşamasında hiçbir ağaca zarar verilmeden konumlandırılan, farklı ve ayrıcalıklı tatil geçirmek isteyen ziyaretçilerin tercihi olan, Türkiye’nin rivierası Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort, ve Gloria Verde Resort şimdiye kadar gerek Avrupa’dan gerek Rusya’dan sayısız ödül aldı.
Gloria Hotels & Resorts bünyesindeki Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort otelleri, TUI misafir değerlendirmelerine dayalı olarak TUI’nin 2014 yılında dünyada çalıştığı ilk 250 otel arasına girerek “TUI 2015 Top Quality” ödülünü almaya hak kazandı.
Sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en iyi hotelleri arasında gösterilen Gloria Serenity Resort; dünyanın en iyi golf sahaları arasında yer alan, yemyeşil doğa, büyüleyici deniz ve nehir manzaralarına sahip Gloria Golf Resort ve aynı eşsiz doğa güzelliği ile huzur kaynağı olan Gloria Verde Resort ziyaretçilerinin alıştığı konforu, deniz keyfini, lüksü ve rahatlığı her gün yenileyerek ve arttırarak yaşatmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195