Title of a News Article

"Halkımız hizmetin en iyisine layıktır"

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Paşabağı Mahallesindeki parklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Parktaki vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Başkan Demirkol, “Halkımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, mahallelerde yaptığı gezi ve inceleme çalışmalarını Paşabağı Mahallesinde devam ettirdi. Muhtar Mahmut Boztepe’yi, Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evinde ziyaret eden Başkan Demirkol, daha sonra mahalledeki parklarda yapılan bakım çalışmalarını inceledi. Parkta çalışan görevlilerle görüşerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Demirkol, parkta vakit geçiren vatandaşlarla da bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, yapılan isteklerin çözüme kavuşturulması için de ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Haliliye halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ve bu nedenle Haliliye Belediyesi olarak ‘Haliliye için hep iyisi, hep yenisi’ sloganıyla çalıştıklarının altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Paşabağı Mahallemizdeki parklarda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde, muhtarımız Sayın Mahmut Boztepe ile birlikte inceleme imkanı bulduk. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. O bakımdan eski yapılmış parklarımızda yenileme, yeni yapılacak parklarda da yeşil alan miktarını arttırmak istiyoruz. Haliliye’deki vatandaşlarımızın huzur içerisinde yazık sıcak günlerinde serin ve yeşil bir ortamda günlerini geçirmeleri için gerekli çalışmalarımız devam ediyor.”

Muhtar Boztepe ise, “Başkanıma teşekkür ederim. Mahallemizin eksiklerini bizzat yerinde gördü ve eksikliklerimizi gideriyor. Sık sık mahalleleri geziyor, mahallelerin eksikliklerini başkanımız bizzat yerinde görüyor ve çözüme kavuşturuyor. Allah razı olsun, başkanımızdan çok memnunuz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142