Title of a News Article

Hangi Bakanlığa gitti...

özel haber

Hangi Bakanlığa gitti...
banner206

Şanlıurfa BŞB Celalettin Güvenç'in istifasının ardından Genel Sekreter Balamir Gündoğdu'nun  Şanlıurfa'da kalıp kalmayacağı sorusuna cevap bulundu.
30 Mart 2014 seçiminden sonra Şanlıurfa'nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, görev süresini tamamlamadan Milletvekili adayı olmak için istifa etmişti. Güvenç BŞB  seçildikten sonra Genel sekretliğie Ankara BŞB Genel sekreter yardımcısı olan Balamir Gündoğdu'yu Şanlıurfa'ya getirtmişti. 
bir süre önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Güvenç'in ardından  Genel sekreter Balamir Gündoğdu'nun Şanlıurfa'da kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. geçtiğimiz hafta yıllık izine ayrılan Gündoğdu, bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğinden ayrılarak iç işleri Bakanlığına geçtiği öğrenildi.  
 Belediyenin iş ve işlevleri konusunda uzman bir kişi olarak gösterilen Balamir Gündoğdu'nun Şanlıurfa BŞB'sin ayrılmasının bir kayıp olarak değerlendirenler olurken, Gündoğdu'nun Şanlıurfa'da kalmasının etik olmayacağını düşenenlerde oldu. 


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195