Title of a News Article

Haran'da Korona Mücadelesi Sürüyor

Haran'da Korona Mücadelesi Sürüyor
banner206

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa''da da bir takım önlemlerin alınmasına neden olan Koronavirüs'e karşı Harran'da da uygulamalar sıklaştırıldı. Harran Belediyesi vatandaşların olası sağlık sorunları ile karşılaşmaması için gece gündüz demeden dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

(URFASTAR)

Türkiye genelinde Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 100'ü geçerken Harran Belediyesi de dezenfekte uygulamalarını sıklaştırdı. Adeta seferberliğin ilan edildiği Harran Belediyesi'nde ekipler vatandaşların yoğunlukta kullandığı alanlarda püskürtme tekniği ile dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Harran Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki kamu binaları, aile sağlık merkezleri, Harran Devlet Hastanesi, okullar ve yoğunlukta kullanılan alanlarda dezenfekte işlemlerine devam ediyor.

Çalışmalarını sıklaştıran ekipler, bugün de ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarının yanında cadde ve sokakları yıkayarak, ilaçladı.

BAŞKAN ÖZYAVUZ: VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Harran Belediyesi olarak korona virüsüne karşı tüm ekiplerimizle gerekli tedbirleri ivedilikle aldık. Hazırlanan dezenfeksiyon solüsyonu ile 4 kişilik bir ekibimiz başta kamu kurumlarımız olmak üzere aile sağlık merkezlerimiz, Pazar yerlerimiz, cadde ve sokaklarımızda ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Başlatmış olduğumuz ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarımız Virüs tehlikesi geçene kadar hep devam edecektir. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir. Bizler sizler için dışardayız, sizlerde lütfen evinizde kalınız” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
köylü
köylü - 4 yıl Önce

Başkan ilk önce köylere çöp konteynırları getirsin insanlar coronadan önce çöp kokusundan ölecek

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142