Title of a News Article

Hilvan Belediyesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Hilvan Belediyesi, 2017 yılı çalışma programı kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Hilvan Belediyesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor
banner206

 Hilvan Belediyesi, 2017 yılı çalışma programı kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'ı belediye hizmetleri konusunda daha ileriye taşıyacağız dedi.

 

Hilvan Belediyesi'nin girişimleriyle Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından Gölcük Kırsal Mahallesi'nde yaptırılan sentetik çim sahada inceleme yapan Bayık, kırsal Gölcük Mahallesi'nde yapımı devam eden sentetik çim saha, okul kompleksinin içinde yer almaktadır. Bu nedenle çevre düzenlemesi çalışmalarımız da birbirine paralel olarak devam etmektedir.  Gerek eğiti ve öğretim döneminde, gerek yaz tatilinde, Gölcüklü genç ve çocuklarımız girişimlerimiz sonucu yapılan semt  sahasında diledikleri faydalanabileceklerdir. Bu vesileyle,Gölcük mahalle sakinlerine adına Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na teşekkür ediyorum dedi.

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, daha sonra merkez Bağlar Mahallesi'nde yeni yapılanma alanlarında başlatılan kilitli parke taşı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde inceleme yaptı. Mahalle Muhtarı Ziyadi İnan ve Hilvan Belediyesi'nin Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı teknik ekiple beraber yaptığı inceleme sonunda değerlendirmede bulunan Bayık, ilçemiz her geçen gün yerleşim alanı olarak gelişmektedir. Yeni yerleşim alanlarının oluşturduğu bölgelerde, vatandaşlarımızın mevsim şartlarına göre herhangi bir olumsuzluk ve zorluk yaşamamaları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 2017 çalışma programı çerçevesinde başlattığımız çalışmaları daha da genişletip halkamızın hizmetine sunacağız dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142