Title of a News Article

Hilvan'dan Halep'e İnsani Yardım

Suriye'deki iç savaş nedeniyle Halep'e yaşanan insanlık dramına bir yardım eli de Hilvan'dan uzandı.

Hilvan'dan Halep'e İnsani Yardım
banner206

 Suriye'deki iç savaş nedeniyle Halep'e yaşanan insanlık dramına bir yardım eli de Hilvan'dan uzandı.

 

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi'nin birlikte düzenlediği Haleplilere Yardım Kampanyası kapsamında toplanan gıda, kışlık giyim ve yataktan oluşan yardım malzemeleri belediye araçları ile Şanlıurfa Yardım Koordinasyon Merkezi'ne gönderildi.

 

Başlatılan insani yardım kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvanlıların yardımlaşma konusunda duyarlı olduklarını ve daha önce de Van depremi ve yine göç eden Suriyeliler için yardım topladıklarını belirterek, insani yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, yardımların devam edeceğini bildirdi.

 

Ateş altında büyük bir dram içinde olan Haleplilere gönderilmek üzere toplanan yardımların gönderilmesiyle ilgili olarak konuşan Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, mazlum Suriye halkının en yakın dostu Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. Bunun ne yakın şahitleri de Şanlıurfa halkıdır. Suriye'de başlayan iç karışıktan bu yana en büyük dram şuan Halep'te yaşanmaktadır. Bizler de, bu tür insanlık dramları karşısında hiçbir zaman kayıtsız kalmadığımız gibi Halep'e de kayıtsız kalmayarak Şanlıurfa Valiliğimizin talimatı üzerine Şanlıurfa genelinde başlatılan kampanyayı Hilvan Belediyesi ile birlikte sürdürerek  toplanan yardımları Suriye'ye gönderiyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195