Title of a News Article

Hilvanlılar Bayramlaştı

Hilvanlılar Bayramlaştı
banner206

Hilvan'da resmi kurum ve kuruluşların düzenlediği bayramlaşamaya yoğun ilgi gösterildi.

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi ile STK temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma programına yüzlerce vatandaş bir araya gelerek bayramlaştı.

Belediye çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşmaya, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, Hilvan İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen bayramlaşmada konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, barış ve huzurun önemine değinerek, Hilvan'da el birliği sağlanan huzurun devam etmesi için herkesin üstüne düşeni yapmasına gayret etmesini belirtti.

Bayık; 'Memleketimiz artan terör olaylarından dolayı çok zor günler geçiriyor. Ama Hilvan'da huzur, barış ve kardeşlik var. Hilvan'da devam eden bu barış ve huzur ortamı, burada yaşayan herkesin çabasıyla, elbirliği ve katkısıyla devam etmektedir. Bunun için Allah'a şükürler olsun. İnsanlar farklı düşünebilir ve farklı ideolojilere sahip olabilir. Ancak konu memleket olunca hepimizin birlik içinde olması gerekir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz, huzur içinde yaşamamız daim olur' dedi.

Yapılan konuşmaların İlçe Müftüsü Tahsin Ekim tarafından okunan dualarla bayramlaşma programı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195