Title of a News Article

İhraç olan memura müjde

.

İhraç olan memura müjde
banner206
 Hatalı ihraç edilen memurlar KHK ile göreve iade edilecekler.
Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Nurettin Canikli ; ” Kararname ile hata ile görevden alınanlar varsa bunlar incelenecek ve aynı şekilde KHK ile görevlerine iade edilecekler.” ifadelerini kullandı.

İŞTE CANİKLİ’NİN O AÇIKLAMALARI

 

Belirlediğimiz kriterler çerçevesinde bu kamudaki görevden almalar gerçekleştiriliyor. Hepsi somut ve net kriterler. Bunlardan herhangi birine takılması halinde işlem tesis ediliyor. Bir kısmını sayayım..

-FETÖ’ye bağlı bilinen dernek, vakıf vs. üyelikler, yönetici pozisyonunda görev almalar.

-Bylock olarak bilinen şifreli haberleşme platformunu kullanma.

-Bank Asya’daki hesabını, terör örgütü başının, bu kurumu finansal olarak destekelyin dediği tarihten itibaren hesap açıp veya varolan hesabına para yatıranlar.

MİT ve Emniyet istihbarat örgütlerinden gelen kayıtlar

Kriterlerimize uygun olmayanlar, herhangi bir açığa alma veya göreve son verme işlemiyle açığa kalmamıştır.

Bu ölçütler bağlamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunları da herkesle paylaşıyoruz. CHP ve MHP ile paylaşıyoruz. Kendilerinin talebi üzerine bilgi veriyoruz.

Çok az da olsa düzeltemeler yapıyoruz. Hatalı olduğu daha sonra anlaşılırsa onları yine aynı yöntemle görevlerine iade edeceğiz. En son kararnamede, kapatılan FETÖ yurtlarından 15 eğitim öğretim kurumuu tekrar açtık ve iade ettik. Yaptığımız çalışmalarda bunu tespit ettik. Aynı şey görevden alınan personel için de geçerli. 50 binden fazla kişiyi ihraç ettik. Yanlış değerlendirmenin sonucunda FETÖ mensubu olmadığı halde atılan varsa, onu da aynı yöntemle iade edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 07:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Yani 3-5 kişi iyi uykular

SIRADAKİ HABER

banner195