Title of a News Article

İl Başkanlığında flaş gelişme

İl Başkanlığında flaş gelişme
banner206

Ak Parti'nin Şanlıurfa il başkanlığı için tam 30 isim mülakata çağrılıyor. Bahattin Yıldız'ın Başkan adayı olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni il Başkanının kim olacağına çevrildi.

Ak Parti bölge koordinatörü Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İl Koordinatörü Orhan Karasayar, ve Batman Milletvekili Ziver Özdemir üç günlük geniş kapsamlı görüşmelerini bugün il başkan adayları ile tamamlayacaklar. 

Belediye Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, STK temsilcileri, bazı kanaat önderleri, bazı Gazeteciler ile yüz yüze yapılan görüşmelerin ardından il başkanlığı için resmi müracaatta bulunan 7 isimle birlikte ismi konuşulan ve ön plana çıkan 30 isim bugün il Başkanlığına çağrıldılar. Urfastar.com editörlerinin edindiği bilgiye göre Milletvekilleri önümüzdeki hafta Ankara'da il Başkan adayı için isimlerini sunacaklar.

İşte ismi konuşulan O isimler

Abdurrahman Kırıkçı, A.Kadir Kirli, Nihat Çiftçi, Av.Nihat Kılıç, Av.İbrahim Halil Kızılelma, Ali Acar, Ali İhsan Delioğlu, av.cüneyt Altıparmak, Av.Orhan Çelik, Av. Bekir Kan, Dr. Ahmet İnan, Mustafa Yavuz, Yusuf Eğilmez, Sinan Satış, Fevzi Demirkol, Mehmet Acemoğlu, Vehbi Beyaz, Hikmet Başak, Av.Dilvin Arkan, Ali Çerkez Mişe, Osman Elçi, Av.Ahmet Aksoy, Osman Eyyüpoğlu, Mustafa Tepe,  Müslüm Tüysüz, Ayhan Timurtaş,

Bugün akşam saatlerine kadar il Başkan aday adayları ile mülakat yapacak olan Ağralı, Karasayar, ve Özdemir raporlarını vermek üzere Ankara'ya geçecekler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195