Title of a News Article

İlk Talimat SKM Başkanlarına

.

İlk Talimat SKM Başkanlarına
banner206

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik seçim çalışmaları çerçevesinde partisinin ilçe ve SKM yöneticileri ile bir araya geldi.

AK Parti SKM Başkanı Abdulkadir Kol'unda katıldığı toplantıda teşkilatın önemine değinerek "1 Kasım yapılacak seçime birlikte hazırlanacağız. Bir ve beraber olacağız. Gece gündüz çalışacağız" dedi.

 

Sahadaki teşkilat mensuplarını "Çekirdek kadro" olarak nitelendiren Çelik "Meseleye ülke meselesi, millet meselesi olarak bakıyoruz. önemli olan bu bakış açısıyla Urfa'ya huzuru hakim kılmaktır" şeklinde konuştu.

 

Birlik ve beraberlik sağlanmadan gelece yürünemeyeceğini vurgulayan Çelik; "Teşkilat teşkilat olacak. milletvekili milletvekili olacak, belediye belediye olacak, bürokrat bürokrat olacak. Vatandaşın sorununu çözmek boynumuzun borcudur. Herkes vatandaşa hizmet bilinciyle hareket edecek. Her yerde ve her zaman önce insan" dedi.

Şanlıurfa'nın huzurunu bozmak isteyenlere de değinen Çelik; "Urfa'nın huzurunu bozmak isteyenlerle ülkenin huzurunu bozmak isteyenler aynı çevreler. Onların oyununu bozmak bizim elimizde" dedi.

Faruk Çelik konuşmasının ardından SKM Yöneticilerin sorularını cevapladı.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195