Title of a News Article

İLK VE SON BAŞKANLI KONGRE

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şurkav Kurucu Başkanı ve Şanlıurfa Eski Valisi Ziyaeddin Akbulut’la birlikte Şurkav 2015 yılı 2. Genel Kongresine katıldı.

İLK VE SON BAŞKANLI KONGRE
banner206
Şurkav Merkezi olarak kullanılan Buluntu Hoca Evinde gerçekleştirilen kongreyi Kurucu Başkan Ziyaeddin Akbulut yönetti. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 Kongrede divan başkanlığı görevini alan Ziyaeddin Akbulut yaptığı konuşmada; Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı Şurkav’ın kurulduğu günden bugüne çok büyük mesafeler alındığını, gelinen noktada Şurkav’ın önemli bir marka haline geldiğini kaydetti. Kurulduğu günden bu yana vakfın başkanlığını yürüten valilere teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Akbulut; “Arkada bir eser bırakabilmek ne mutlu. Vakfımız büyük hizmetler yaptı. Bu tarih ve kültür şehrinin ayağa kaldırılması hususunda vakıf önemli işler yaptı. Sağ olsun Valimiz İzzettin Küçük bizi davet etti. Tekrar sizlerin arasında olmaktan son derece memnun oldum” dedi. 

Ziyaeddin Akbulut’un yaptığı konuşmanın ardından kongre; faaliyet raporları ve gelir gider raporlarının okunmasıyla devam etti. Okunan raporlar mütevelli heyeti üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan oylamanın ardındansa dilek ve temenniler kısmında mütevelli heyeti üyeleri görüşlerini kongrede paylaştı. 

Kongrenin sonunda Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük tarafından Şurkav Kurucu Başkanı Ziyaeddin Akbulut’a teşekkür plaketi ve Şurkav El Sanatları Merkezinde hazırlanan el işi ürünler takdim edildi. Kongreye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kurucu Başkan Ziyaeddin Akbulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, yönetim kurulu üyeleri ve mütevelli heyeti üyeleri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195