Title of a News Article

İstanbul'a Urfalı isim aday...

İstanbul'a Urfalı isim aday...
banner206

 İstanbul Avcılar Belediye Başkan adaylığına Şanlıurfalı İş adamı Nabi Kırmızı ismi ön plana çıkıyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi İstanbul'da bulunan Şanlıurfalı iş adamı Nabi Kırmızı, Avcılar Belediye Başkan adaylığına resmi müracaatını yaptı. 
İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan, İstanbul Şanlıurfalı iş adamları dernek Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan ile birlikte Avcılar Ak Parti ilçe Başkanlığına gelen Kırmızı resmi müracaatını yaptı. 
İş adamı Nabi Kırmızı'nın aday adayı olması Avcılar ilçesinde memnuniyetle karşıladı. 
Ak parti Avcılar ilçe Belediye Başkan aday adayı olan Kırmızı burada yaptığı açıklama şunları ifade etti "Avcılar Belediye Başkanlığı AK Parti aday adaylığı başvurumuzu, İlçe Başkanımız Sayın Yaşar Karaaslan'a dilekçemizi teslim ederek yapmış bulunmaktayız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ve bizi yüreklendiren kanaat önderleri, STK başkanları, dostlarımız ve Avcılar'lı hemşehrilerimize teveccühleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu kararı almamda ki en önemli etken Avcılar'ı AK Partinin "Gönül Belediyeciliği" ile tanıştırmaktır. Siyasi irade her nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bunu sağlamak için çalışacak, AVCILAR için değer üretmeye devam edeceğiz.


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142