Title of a News Article

İŞTE BŞB BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

İŞTE BŞB BELEDİYE BAŞKAN ADAY  ADAYI
banner206
Pazartesi günü yapılacak olan Ak Parti MKYK toplantısında Yerel yönetimler biriminin aldığı karar onaylanacak. Kesin olmamakla birlikte Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa BŞB adayı gösteriliyor.

Siyaseten Türkiye'nin en sorunlu İl'leri arasında yer alan Şanlıurfa'da tüm gözler hangi ismin Büyükşehir Belediye Başkan aday olacağına çevrildi. Ak Parti Genel merkezi tarafından  aday adaylık süresi bugün tarihine kadar uzatılmıştı. Kamuoyu tarafından aday adayı olması beklenilen çok sayıda Bürokrat, iş ve Siyaset dünyasından isimler aday adayı olmazken, sürpriz olmayan ve bilinen diğer isimler günler öncesinden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmuşlardı. 

Hafta sonu yapılacak olan temayül yoklamasından muaf tutulan Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları seçim çalışmalarını farklı alanlarda sürdürüyorlar. Mevcut Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin kalıp kalmayacağı merak edilirken, aday adayı olan isimler arasında iki isim ön plana çıkıyor... kulis bilgilerine göre Ak Parti Genel merkezinin BŞB adayını belirlediği ve bu ismin üst kurula gönderildi. Bir başka kulis iddiasına göre ise mevcut aday adayları dışından da bir ismin Şanlıurfa BŞB adayı olacağı konuşuluyor.
Ancak Ak Parti Yerel yönetimler başkanı Mehmet Özhaseki Başkanlığında ki heyetin eski il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ismi üzerinde karar kıldığı öğrenildi. Şanlıurfa BŞB adayının ise Aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniliyor. BŞB adayının açıklanmasının ardından ilçe Belediye Başkan adayları açıklanacak. 

İŞTE BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLARI

MAHMUT KIRIKÇI
ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL
DR. FARUK ARSLAN
ABDÜLKERİM GÖK
ÖMER YETKİN
MUSTAFA HEKİMOĞLU
ALİ İHSAN DELİOĞLU
HÜSEYİN ACARLAR
İBRAHİM TORU
DR.MEHMET FATİH AKSOY
ALİ KURT
AHMET GÜZEL
FARUK ÖNCEL
SÜLEYMAN GÜNEŞ 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142