Title of a News Article

İstifa etti, kararını verdi...

İstifa etti, kararını verdi...
banner206
İYİ Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Yunus Çoban, Belediye Başkan adaylığından istifa ederek Saadet Partisi adayı Essum Aslan ve Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'yi destekleyeceğini açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İYİ Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Yunus Çoban, bugün başkan adaylığından çekilerek Saadet partisi adayı Essum Saatçı Aslan'ı destekleme kararı aldığını duyurdu. Başkan adayı Çoban, adaylıktan çekildikten sonra Aslan'ı ziyaret etti.

Çoban; "Aslan'a destek vereceğini açıklamasından sonra yazılı bir açıklama yaptı. Çoban açıklamasında şunları kaydetti.' Aday olduğum zaman zarfında toplum okumaların, halkın görüş ve düşünceleri, yapmış olduğum istişareler neticesinde gç dağılımndan ziyade, gün birliğinini öne çıkması gerektiğine kanaat getirdim. Karaköprü Belediyesinin daha iyi yönetilmesi, belediye aile belediyesi olmaktan çıkarılması, belediye hizmetlerinin açık ve adil olması, yolsuzluk, kayırmacılık ile anılmaması için bu konuda vaatleri ve projeleri umut vaadeden projeleri ve vizyonu benimle aynı olan Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan ADayı Essum Saatçi Aslan ile Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahttin Ceveheri ile birlikte yol yürüme kararı aldım." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195