Title of a News Article

Kahraman Zabıta Memuru Bir Kese Altınla Ödüllendirildi

Üsküdar’da dün bir banka şubesini soyduktan sonra kaçan şüpheliyi silahıyla birlikte yakalayan kahraman zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından bir kese altın ile ödüllendirildi.Üsküdar Dr. Fahri...

Kahraman Zabıta Memuru Bir Kese Altınla Ödüllendirildi
banner206
Üsküdar’da dün bir banka şubesini soyduktan sonra kaçan şüpheliyi silahıyla birlikte yakalayan kahraman zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından bir kese altın ile ödüllendirildi.
Üsküdar Dr. Fahri Atabay Caddesi üzerinde dün öğlen saatlerinde bir banka şubesini soyan hırsız, halk pazarına kaçtıktan sonra vatandaşlar ve zabıta ekipleri tarafından yakalanarak polise teslim edilmişti. Eli silahlı şüpheliyi etkisiz hale getirerek olay yerindeki sivil polislere teslim eden zabıta memuru Yağız Köse, üstün başarı ve cesaretinden dolayı ödüle layık görüldü. Olayı öğrenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kahraman zabıta memuru Yağız Köse’yi makamına çağırarak tebrik edip, olayın nasıl gerçekleştiğini sordu. Türkmen, olayı öğrendikten sonra Köse’yi yeniden tebrik ederek, bir kese altın ile ödüllendirdi. Türkmen, Köse’ye bayramlık lokum ikram ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.
ASTSUBAYLIKTAN ZABITALIĞA GEÇMİŞ
Öte yandan zabıta memuru Yağız Köse’nin uzun süre TSK bünyesinde astsubay olarak görev yaptığı ve daha sonra görevinden istifa ederek zabıta memurluğuna geçtiği öğrenildi.
Dün yaşanan olayda bankaya gelen bir kişi, belindeki kurusıkı silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını almış ve çalışanları silahla etkisiz hale getirerek kasadaki 12 bin lirayla kaçmıştı. Durumdan şüphelenen vatandaşlar ve zabıta ekipleri, şüphelinin üzerine atlayarak zanlıyı etkisiz hale getirmiş ve ardından polis ekiplerine teslim etmişti. Yakalanan şüphelinin Asayiş Büro Amirliği’ndeki sorgusu ise sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195