Title of a News Article

Karaköprü'de ağaçlandırma seferberliği başlıyor...

YENİ YAPILAN PARKA BAŞKAN BAYDİLLİ AĞAÇ DİKTİ

Karaköprü'de ağaçlandırma seferberliği başlıyor...
banner206

Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan ‘Nüfus kadar ağaç”  dikme kampanyası kapsamında Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye yeni kazandırılacak olan Batı Akpınar Parkında inceleme yaparak ağaç dikti.

Yeşiller içinde bir Karaköprü’yü vatandaşlara sunmak için çalışan Karaköprü Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin Akpınar Mahallesi de 5 dönümlük yeni bir park çalışmasına devam ediyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, beraberinde meclis üyesi ile birlikte Akpınar mahallesinde yapımı devam eden Batı Akpınar Parkı’nda incelemeler yaparak işçilerle birlikte ağaç dikti.

Karaköprü’yü yeşillendireceklerini belirten Başkan Baydilli, “Batı Akpınar Parkı’nın ağaç dikimindeyiz. Nihat Başkanımız Karaköprünün nüfusu kadar her kişi başına düşen bir ağaç dikeceğini söylemişti. Biz de devamını getirmek için çalışıyoruz. Bugün ağaçlandırma çalışmamız bu bölgemizde yapılıyor. Kısım kısım ilçemizi yeşillendireceğiz. İnşallah Karaköprümüzde oturan her bir vatandaşımızın bir ağacı olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195