Title of a News Article

Karaköprü'de beklenen isim dilekçesini verdi..

Karaköprü'de beklenen isim dilekçesini verdi..
banner206

 

Şanlıurfalı  iş adamı eski il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçe Belediyesi adaylığı için ismi sık sık gündeme gelen Siyasetçilerden birisi olan Mustafa Yavuz, bugün resmi müracaatını yaparak Karaköprü Belediye Başkan aday adayı oldu. Ak Parti Karaköprü ilçe Başkanlığına gelen Yavuz, resmi müracaat formunu ilçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy’a verdi. ’Niyet hayr, akıbet hayr’’ diyerek aday adayı olduğunu ifade eden Şanlıurfa’nın tanımış simalarından Mustafa Yavuz, parti çıkışında bir açıklamada bulundu.

Ülkeme, Şehrime,İlçeme, Milletime ilçeme hizmet etmenin bir ibadet olduğuna inandığım için aday adayı olduğunu vurgulayan Yavuz şunları kaydetti.’ Para, Mal, Mülk Makam, Hiçbirinin samimiyet ve dürüstlükle yapılmış hizmetlerden hayır dualarından değerli olmadığını biliyorum. Karaköprü ilçesinde olup bitenleri Sadece eleştirmek bana yakışmayacağından, daha iyisini yapabileceğim inancıyla, yola çıkma vakti geldiği için AdayımUzun yıllardır Ak Parti çatısı altında siyaset yapıyorum.Siyasi ve  iş hayatımda elde ettiğim tecrübelerle, Karaköprü ilçemiz artı değerler katabileceğim için bugün yeniden sorumluluk alıyorum. Tecrübe ve deneyimlerle dürüst ve samimi bir ekiple. Karaköprümüz için başarılı hizmetler yapabileceğime inandığım için var olduğumu ifade ediyorum. Aday adaylığı bir yarış değil, göreve talip olma sürecidir. ‘’Niyet hayr, akıbet hayr’’ diyerek bu kutlu yola çıktık. Rab’bim mahcup etmesin adaletten ve doğruluktan ayırmasın, Gözlemlediğim kadarıyla teşkilatlarımız ve Halkımız bir değişim, yeni bir oluşum istiyor.Önce Allah’a, sonra samimiyetine inandığım, teşkilat mensuplarımıza ve değerli Karaköprü Halkına güvenerek çıktığım bu yolda, mahcup olmamak en büyük dileğimdir’dedi.

Yavuz, Ak Parti Karaköprü ilçe Başkanlığına resmi aday adaylık müracaatı verdikten sonra ilçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy, Kadın kolları Başkanı Seher Kılıç ve Gençlik kolları Başkanı Ramazan Uma’ya teşekkür ederek ayrıldı.

Ak Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av.Aksoy ise, Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yavuz’a başarılar dilediğini ifade etti.


 

 

 

 


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142