Title of a News Article

Karaköprü'de trafik sorununa neşter

Karaköprü'de trafik sorununa neşter
banner206

(URFASTAR)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Can Hallaç ile birlikte Balıkayağı Bulvarında yapılacak düzenleme ile ilgili sahada incelemelerde bulundu.

Teknik ekibin de katıldığı incelemede Baydilli ve Kırıkçı, bulvar girişinin yapılacak düzenleme ile birlikte tekrardan açılacağı müjdesini verdi.

BAŞKAN BAYDİLLİ: TRAFİK SORUNU ORTADAN KALKACAK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sahada yaptığı değerlendirmesinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların daha konforlu ve geniş yollarda seyahat edebilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli "Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle birlikte GAP Bulvarı ve Balıkayağı Bulvarında incelemelerde bulunduk. Çevik kuvvet kavşağının iki yönlü trafiğe açılmasıyla birlikte geçici kapanan Balıkayağı bulvarı girişini yapılacak düzenlemenin ardından trafiğe açıyoruz. İnşallah yapılacak yol çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımız daha geniş ve konforlu yollarda seyahat edecektir. Biz de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bunun için çalışıyoruz. Diyarbakır yolu üzerinde yapılacak düzenlemelerle birlikte Karaköprüde trafik sorununu da büyük oranda bitireceğimize inanıyorum. Yeni ve yenilenen yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 14:12
SIRADAKİ HABER

banner195