Title of a News Article

Karaköprü'ye müjde!

Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla yaptığı sentetik çim sahalarına Esemkulu Kırsal Mahallesinde bir yenisini ekliyor.

 Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla toplu taşımalı eğitimin yapıldığı kırsal mahallelerde sentetik çim saha yaptıran Karaköprü Belediyesi, son olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Esemkulu kırsal mahallesinde yapılacak sentetik çim sahanın temelini attı.

Temel atma törenine  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri ile Esemkulu kırsal mahallesindeki vatandaşlar katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir kırsal mahalleye daha sentetik çim saha hizmeti daha sunmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederken, kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, kırsaldaki gençlerin spor yapmasını önemsediklerini kaydederek şöyle konuştu:

"Büyükşehir yasası ile birlikte kırsaldaki mahallelerimiz bize bağlanınca kırsala da aynı hizmeti götürmeye başladık. Çok amaçlı salon ve yol hizmetinin yanında kırsaldaki gençlerin ve çocukların spor yapması, zaman geçirmesi için sentetik çim saha yapıyoruz.Esemkulu mahallemiz önem verdiğimiz bir mahallemizdir.Burada da semt sahamızın temelini atarak en kısa zamanda vatandaşımızın hizmetine sunacağız.Kırsalımızda hizmetlerimize devam edeceğiz."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esemkulu  kırsal mahallesinde yapılan sentetik çim sahanın ilk harcını kendisi dökerek vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142