Title of a News Article

Kent Konseyi Başkanını Arıyor

Kent Konseyi Başkanını Arıyor
banner206

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu’nun seçileceği genel kurul toplantısının 26 Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

Uzun süredir ertelenen kongrenin yapılacağının duyurulması üzerine, konsey başkanlığı için bazı isimler de ön plana çıkmaya başladı.

Mevcut Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli’nin aday olmayacağını açıkladığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin AK Parti eski il başkan yardımcısı Erkan Sözen’i önerdiği, bir adayın ise Şehir Planlamacıları Odası Başkanı Selim Açar olduğu öğrenildi.

Kent Konseyi Başkanlığı için çok önemli bir kesim Yusuf Sabri Dişli'nin bu göreve devam etmesini, bu konuda ikna edilmesini isterken, başkanlık için henüz adaylığını açıklamayan çok sayıda ismin de olduğu biliniyor.

Genel kurul üyesi olacak kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, üniversiteler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sendikalar, baro, dernekler ve vakıfların kurumlarını temsil edecek birer kişi, 10 Kasım 2017 tarihine kadar Kent Konseyi sekreteryasına kayıt güncellemesi yapması gerekiyor.
urfastar.com

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195