Title of a News Article

Kurtulmuş İlçe adaylarını tanıttı...

Kurtulmuş İlçe adaylarını tanıttı...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa ilçe adayları tanıtım toplantısına katılan Ak Partili Kurtulmuş önemli mesajlar verdi. Ak Parti ilçe adaylarının tanıtım toplantısına Mv. Kasım Gülpınar'ın sevgisi damgasını vurdu.Her zaman olduğu gibi salonda ki Kalabalık kitle,Gülpınar'ı desteklemeye gelenlerden oluştu. Urfa ile bağını kopardığını dillendiren Fakıbaba, partisinin en önemli etkinliğine katılmadı


Bazı nedenlerden dolayı bugüne ertelenen AK Parti Şanlıurfa ilçe adaylarının tanıtım toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Kapalı spor salonuna gelen yaklaşık beş bin kişi 13 ilçe Belediye Başkan adaylarına destek verdiler. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla yapılacak olan aday tanıtım toplantısı öncesi AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız ve Belediye Başkan adayları vatandaşlara çorba ikramında bulundular. 

Milletvekili Ahmet Fakıbaba'nın katılmadığı aday tanıtım toplantısına Numan Kurtulmuş, Milletvekilleri, BŞB Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa  eski Milletvekili A.Kerim Gök, Ak Parti şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül  ,AK Parti Genel sekreter yardımcısı Dr. Zeynep Müjde Sakar, Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Ak Parti il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç , MHP il Başkanı Mahmut Güneş, Belediye Başkan adayları, ilçe Başkanları, teşkilatlar, Bazı STK başkanları, Belediye meclis üyeleri, meclis üye aday adayları, ve çoğu kırsaldan gelen vatandaşlar katıldılar. 





KURTULMUŞ ADAYLARI TANITTI.

 AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin Şanlıurfa belediye başkanları aday tanıtım programına katıldı. "CHP zihniyeti, bugün sorsanız der ki, 'Cumhurbaşkanı'nı gelin parlamentoda seçelim.' Millet seçiyor! Siz memnun musunuz cumhurbaşkanını seçmekten? Millet memnun. Kapalı kapılar ardında ali cengiz oyunları ile, Ahmet'in Mehmet'in istediği bir adayı değil, milletin sandıklardan hür iradesiyle çıkardığı birisini istiyor""Milletin oylarıyla iktidara gelmiş bazı liderlere karşı dünyanın dört bir tarafında da ne yazık ki darbe teşvikçiliği yapanlar var. Mısır'ın seçilmiş cumhurbaşkanı ne yazık ki darbe ile uzaklaştırıldı. Şimdi aynı şey Venezuela'da yapılmaya çalışılıyor""Venezuela'da halkın iradesi ile iktidara gelmiş olan devlet başkanı bir takım güçler tarafından elimine edilmeye çalışılıyor. Biz bu hikayeyi çok gördük"



Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195