Title of a News Article

Kurum ile telekonferans ile görüştü

Kurum ile telekonferans ile görüştü
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Bakanlık bürokratlarıyla telekonferans sistemiyle toplantı gerçekleştirerek Coronavirüs tedbirleri ile ilgili çalışmaları aktardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül,Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve bürokratlarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Mahmut Kırıkçı genel sekreter yardımcıları ve bazı Daire Başkanlığı yetkililer de yer aldı. Toplantıda öncelikle koronavirüs salgınının önlenmesi için yapılan çalışmalar değerlendirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, koronavirüsün ile yapılan çalışmalarla ilgili sorular yöneltti ve bu konuda Bakanlıktan bir talebin olup olmadığını sordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, Coronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan faaliyetlerini aktardı,Çevre ve Şehircilik Bakanlığının  zor günlerde fedakarca çalıştığını dile getirerek, Bakan Kurum ve ekibine teşekkür etti. 

Bakan Kurum ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti" Balıkesir, Erzurum, Şanlıurfa Büyükşehir, Zonguldak, Sivas, Osmaniye ve Gölbaşı Belediye Başkanlarımızla video konferans aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda koronavirüs tedbirlerimizi ve devam eden projelerimizi değerlendirdik. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195