Title of a News Article

Menderes, Gülen'i kime benzetti?

.

Menderes, Gülen'i kime benzetti?
banner206
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atillaa: Gülen'i İngiliz Ajanı Lawrence'a benzetiyorum
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Temsilciliği açılış programında yaptığı konuşmada, " İslam'ın çökertilmesi adına senaryoyu yazanlar İngiliz'lerdir, Taşeron Amerikalılardır, tetikçi ise İsrail'dir." dedi.

Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Temsilciliği'nin açılışı yapıldı. Açılışa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Hüda Par İlçe Başkanı Adnan Sağlam, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe temsilcisi Mehmet Kesmez, Osmanlı medeniyetinin ihyası için çalıştıklarını belirtti. Kesmez, "Osmanlı hassasiyetlerinin anlaşılması ve yaygınlaştırılması için kurulmuş olan Osmanlı Ocakları 2005 yılında Erzurum'da kuruldu. Sizlerin desteğiyle Osmanlı Ocakları, inşallah Osmanlı medeniyetinin, Osmanlının misyonunun ve vizyonunun yeniden anlaşılması, yaşatılması ve ihya edilmesi için çalışacak ve hayırlı hizmetlere imza atacaktır." dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Menderes Atilla da, Osmanlı Ocakları'nın Ceylanpınar'da açılmasını sağlayan başkan ve yönetimine teşekkür ederek, "Mehmet Kesmez ve yönetimi ilçemizde Osmanlı Ocaklarını açarak hayırlı bir işe imza attılar. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum." diye konuştu. Memlekete katkı sunan, hayırlı işler yapan bütün Sivil Toplum Kuruluşlarını desteklediğini ifade eden Başkan Atilla, "Menderes Atilla olarak desteğim her zaman kendileriyle beraber olacak. Memleketin hayırlı ve selameti için çalışan bütün STK'lara destek olacağız. Ancak memleketin kuyusunu kazmaya çalışanların, ülkeyi karanlıklara sürüklemek isteyenlerin yanında değil karşısında olacağız." dedi.
Osmanlı'nın iyi anlaşılması gerektiğini söyleyen Başkan Atilla, "Osmanlı demek birlik beraberlik demektir. Osmanlı demek kardeşlik ve İslam'ın temeli demektir. Osmanlı 600 yıl dünyanın büyük bir ölçeğine hükmetti. 600 yıl büyük bir coğrafyaya hükmetmek basit bir olay değil. Osmanlıyı kuranlar farklı milletlere hükmetmelerine rağmen hiç bir zaman ümmet anlayışının dışına çıkmadılar. Gayri müslimler bile büyük bir güven ve huzurla yaşadı bu topraklarda." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i İngiliz Casusu Lawrence'a benzettiğini kaydeden Atilla şunları söyledi: "Fethullah Gülen İngiliz casusu Lawrence'a benzetiyorum. Osmanlıyı paramparça eden, çökerten İngiliz casusu Lawrence'lardı. İslam'ın çökertilmesi adına senaryoyu yazanlar İngiliz'lerdir, Taşeron Amerikalılardır, tetikçi ise İsrail'dir. Allah kahhar ismiyle hepsini kahretsin."

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ise ,"Osmanlı dediğimiz zaman Yemen'den Kosova'ya kadar uzanan geniş toprakları, 600 yıllık kadim medeniyeti hatırlıyoruz. 600 yıl boyunca dünyaya adaletle hükmeden Osmanlının mirasını bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye üstlenmektedir. Bu kadim medeniyetin kültür mirasını yeni nesillere aktarmak da Osmanlı Ocaklarının görevidir. Bu büyük sorumluluğu en güzel şekilde Osmanlı Ocakları'nın yapacağına inanıyoruz. tekrardan Osmanlı Ocaklarının ilçemizde kurulmasının hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 02:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195