Title of a News Article

Miyanlı'da hizmet sevinci

Miyanlı'da hizmet sevinci
banner206

(URFASTAR)

Şanlıurfa şehir merkezi ve 13 ilçenin alt yapısına yönelik kalıcı çözümler sunan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran ilçesine bağlı Mıyanlı kırsal mahallesinde yaşanan alt yapı sorununu çözüme kavuşturdu. Uzun ömürlü malzemelerle alt yapısı yenilenen mahalle sakinleri kırsal mahallelere ilgisinden dolayı Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.

MIYANLI ALTYAPISINA KALICI ÇÖZÜM

Başkan Beyazgül'ün talimatı ile şehir merkezi ve ilçeler ayrımı yapmaksızın 13 ilçe ve 3 binin üzerinde kırsal bölgeye hizmet ulaştırmanın gayesinde olan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, şehir merkezine 40 kilometredeki Harran'a bağlı Mıyanlı mahallesine ulaşılarak fizibilite çalışmaları gerçekleştirdi. Kısa sürede tamamlanan ön hazırlığın ardından sahada uygulamaya geçen İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, eski ve deforme olmuş altyapıyı yenilerek uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle mahalleye hizmet sundu.

MUHTAR ARIKTAŞ'TAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

Ekiplerin mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen çalışmayı özveri ile tamamladığını belirten Mıyanlı Mahalle Muhtarı Yasin Arıktaş, "Böylesine etkili ve  vatandaş odaklı hizmetlerinden dolayı Başkanımız Zeynel Abidin Beyazglü'e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki altyapı sorunu tamamen çözüme kavuştu. Şehir merkezi ve ilçe ayrımı yapmayan hizmetlerden mahalledeki vatandaşlarımız da çok memnun kadılar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195