Title of a News Article

Oflaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa'nın tanınmış işadamlarından Abuzer Oflaz'ın 29 yaşındaki oğlu Serkan Oflaz, hayatını 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz ile birleştirdi.

Oflaz ailesinin mutlu günü
banner206

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından Abuzer Oflaz’ın 29 yaşındaki oğlu AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı Medya Tanıtım Başkanı Serkan Oflaz, hayatını 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz ile birleştirdi.

Bir otelde havuz başında düzenlenen düğün töreninde davetliler, gelin ve damadın içeri girmesiyle birlikte dolar atma yarışına girdi. Düğüne katılan davetliler, piste çıkarak dans eden gelin ve damadın başına dolar atmak için birbirleriyle yarıştı. Damadın arkadaşları damada sürpriz yaparak damat tıraşını yaptı. Damat tıraşının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin kıydığı nikah töreninde gelin ve damadın nikah şahitliklerine AK Parti Şanlıurfa milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, iş adamı Hüseyin Şenbayram ve iş adamı Mehmet Erkan yaptı.

Kıyılan nikahın ardından damadın arkadaşları çiğköfte tepsisinde dolar getirdi. Tepsi içerisinde bulunan dolarlar gelin ve damadın başına savurdular. 5 görevlinin yerden topladığı dolarlar davul bavuluna konuldu. Oflaz ve Boz ailesinin kirveliğini de genç iş adamı Fuat Şenbayram üstlendi.

Damadın babası iş adamı Abuzer Oflaz bu mutlu günlerinde kendilerini bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Düğün sonunda davetli misafirler genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 12:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Densiz
Densiz - 8 yıl Önce

Sırf gösteriş başka birşey değil ayıptır ayıp legende dolar sonradan görmedir kesin ama yine söylüyorum bu urfa adam olmaz bu gundiler adam olmaz olmaz olamaz

SIRADAKİ HABER

banner195