Title of a News Article

Özcan" Bize her yer Urfa'

Özcan" Bize her yer Urfa'
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, URSİAD üyesi Şanlıurfalılarla buluştu.

Merkezî istanbulda bulunan ve kısa bir süre önce kurulan İstanbul Şanlıurfalı sanayici ve iş adamları derneği faaliyetlerini sürdürüyor.

Şanlıurfalı iş, sanat, siyaset ve bürokraside yer alan önemli isimleri konuk eden URSİAD bu hafta sonu da Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan' ı konuk etti. URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Av. Müslüm Kayacan'ın da  hazır bulunduğu toplantıda, Milletvekili Özcan, çalışmaları hakkında bilgi verdi,  Urfalı iş adamlarının sorunlarını dinledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, URSİAD ziyareti sonrası bir açıklama yaparak " bize her yer Urfa"dedi. Vekil Özcan şunları ifade etti "‪Nerede bir Urfa sesi duysak orada olmaya gayret ediyoruz.‬ ‪Bugünde geçmişi insanlık tarihi kadar eski şehir olan Yedi Tepe İstanbul’dayız.‬ ‪Urfalı Sanayici ve İşadamları Derneğimizin (URSİAD), düzenlediği ‘Yarının Şanlıurfa’sı için hayallerimiz’ konulu söyleşiye konuk olduk.‬ Urfa’mız için söylenecek çok sözümüz, yapacak çok iş işimiz var.. Peygamberler Diyarı, Şanlı Şehrimiz Urfa’mızı hep birlikte kalkındırmak, geliştirmek, kardeşliğimizi her daim baki kılmak ve tabiki şehrimiz özelindeki hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçivan, yönetimi ve işadamlarımıza bu özel program için teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte Şanlıurfayız.

URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan ise Milletvekili Halil Özcan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195