Title of a News Article

Pakdemirli Mitinge dönen açılışta konuştu

Pakdemirli Mitinge dönen açılışta konuştu
banner206

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Eyyübiye ilçe Belediye başkan adayı Mehmet Kuş'un seçim moral depoladı, Kuş'a tam destek verdi, Fahri Bakanlık ilan etti. 

Günü birlik Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değindi. Ak Parti Eyyübiye ilçe Belediye başkan adayı Mehmet Kuş'un seçim bürosunun açılışı binlerce kişinin katılımıyla adeta mitinge dönüştü.

Bakan Pakdemirli'den önce Ak parti ilçe Başkanı Mehmet Moğal ,Eyyübiye ilçe Belediye başkan adayı Mehmet Kuş ,BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Halil Özcan , Ahmet Akay, Gülender Zemzem Açanal ve Mehmet Ali Cevheri birer konuşma yaptılar.  İki aydır sahada seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kuş" bugün gösterilen tevecühün karşılığı hep hizmet olacak, Eyyübiye'nin bir çok sorunu var, 1 Nisandan sonra BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül bey ile bu sorunları çözeceğiz"dedi. 

Konuşmaların ardından seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa  seslenen "Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son 17 yılda başımıza gelen en iyi şey Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.Pakdemirli, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye'nin kritik bir yerel seçime girmek üzere olduğuna dikkati çeken Pakdemirli, şunları kaydetti: 2002 ile bu millet 'yeter artık söz milletin' deyip, AK Parti'yi iktidara taşıdı. Recep Tayyip Erdoğan başa geldi. Son 17 yılda Türkiye'de başımıza gelen en iyi şey Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülkesini bu kadar çok seven bir liderimiz var. Allah'a şükürler olsun. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim,Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) başta olmak üzere çok sayıda müdahalelere maruz kaldığını dile getiren Pakdemirli, milletin çok kısa sürede kendisini toparlayabilme özelliğine sahip olduğunu aktardı. Pakdemirli, partisinin yerel yönetimde yeniden söz sahibi olmaya aday olduğunu ifade ederek, "Bu millet icabında bir soğana talim eder, göklerinde başka bayrak dalgalanmasına müsaade etmez. Türlü türlü oyunlar var ama vatandaşımız kanmamalı. Halkımızın sandıkta gerekeni yapacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu. Urfalıların Fahri Bakanı olduğunu belirten Bakan Pakdemirli, "1 Nisan sabahı Kuş Başkan telefon edecek, talepte bulunacak ben herşeyi karşılayacağım "dedi.

Konuşmaların ardından Eyyübiye İlçe Belediye Başkan adayı Kuş, Bakan Pakdemirli'ye teşekkür ederek, plaket takdim etti.  Kuş, seçim bürosu açılışına gelen herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 08:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
PAMUKZADE
PAMUKZADE - 5 yıl Önce

Sayın Bakanım; Pamuk ektik..zarar ettik,bari pamuk desteklemelerini bir an önce ödemeleri için gereğini dört gözle bekliyoruz..saygılarımla..

OLAY BU
OLAY BU - 5 yıl Önce

ÜLKEMİZİN VE DE ŞEHRİMİZİN HALİ MALUM..GELİRLER,YERLER,İÇERLER,KARŞILAARINDA EL PENÇE VEKİLLER,B.BAŞKANLARI BULURLAR VE DE GİDERLER...

SIRADAKİ HABER

banner195