Title of a News Article

Pınarbaşı'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, öğretmenliğin gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleği olduğunu bildirdi.

Pınarbaşı'dan Öğretmenler Günü Mesajı
banner206
 Şanlıurfa'nın  Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, öğretmenliğin gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleği olduğunu bildirdi.



24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Pınarbaşı, öğretmenlerin, ülkenin geleceğinin emanet edildiği çocukları, aklın ve bilimin rehberliğinde, milli ve manevi duygulara sahip, bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalıştığını ifade etti. Pınarbaşı, mesajında, "Ülkemizin geleceğine yön verecek genç kuşakları yetiştiren, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizi her daim baş tacı etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen  
Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, eğitim ordusunda görev almış tüm öğretmenlerimizi şükran ve minnet duygularıyla yad ediyor, sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142