Title of a News Article

Şanlıurfa, 11 Nisan Parkında Nefes Alıyor

Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yaptığı 11 Nisan Şehir Parkı, vatandaşların yoğun rağbetini görüyor. Ailece parka gelerek günün stres atan vatandaşlar, yeşil alanlarda dinlenme imkanı buluyor.

Şanlıurfa, 11 Nisan Parkında Nefes Alıyor
banner206

Hava sıcaklığının her geçen gün arttığı Şanlıurfa'da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yaptığı 11 Nisan Şehir Parkı'na akın ediyor. 16 bin metrekare yeşil alana sahip olan 11 Nisan Şehir Parkı'na gelen vatandaşlar bir yandan dinlenirken, diğer yandan çocukları ile yeşil bir ortamda yürüyüş yapmanın tadını çıkarıyor.
Işıklandırması ve güvenlik alanında kentin en gözde parklarından biri olan 11 Nisan Şehir Parkı'nda dinlendiklerini ifade eden vatandaşlar, "Kent merkezinde böyle güzel bir parkın olması bizleri mutlu ediyor. Geceleri dışarı çıktığımızda parka gelerek dinleniyoruz. Yeşil alan konusunda kentin en güzel parklarından birisi oluşturulmuş. Burada dinlenip yorgunluğumuzu atıyoruz. Parkın yapımında emeği geçen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştular. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahin Demir
Şahin Demir - 7 yıl Önce

Oturacak bank yok,masa yok nasıl dinl


Bank olsa daha güzel olurdu.

FERHAT
FERHAT - 7 yıl Önce

ŞU 11 NİSAN PARKI KAC MT KARE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ VE KAC MT KARESİ Nİ VATANDAŞ KULLANIYOR ÖNCE BUNU BİR ARAŞTRIN..

Şahin yılmaz
Şahin yılmaz - 7 yıl Önce

Oturacak bank yok,bank olsa daha iyi olurdu.

Harran63
Harran63 - 7 yıl Önce

Urfa halkı 11 Nisan parkında nefes alıyor küllü yalan. vıcdan kalmamamış vatandaş nerde oturuyor.bu yalanı haberini yazan hesap vermek zorunda Allaha.

Kürt
Kürt - 7 yıl Önce

Park demeye bin şahit. NOVADA RANT AVM.. Urfa halkını dolandıracakları diğer bir yer tugay. Bakın orayada sözde park yapacaklar. Yine bir akrabalarına kiraya verirler.

SIRADAKİ HABER

banner195