Title of a News Article

Şanlıurfa, Büyük Hedefleri Olan Kadim Kentimizdir

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa’da açılan inşaat, yapı ve dekorasyon fuarını ziyaret etti.

Şanlıurfa, Büyük Hedefleri Olan Kadim Kentimizdir
banner206

Yapı ve dekorasyon sektöründeki gelişim ürünlerinin tanıtıldığı fuarı gezen Bayık, fuardaki ürün stantlarından bilgi aldı.

 

Açılan inşaat, yapı ve dekorasyon fuarının Şanlıurfa için önemli bir ölçü olduğunu kaydeden Bayık, fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

 

‘Şanlıurfa’mız her yönüyle büyük bir gelişim içerisindedir. Özellikle son zamanlarda farklı sektörler içerisinde gelişimlerini bir adım daha ileri taşıyan ve büyük hedeflere koşan kentimiz, yeni ve modern yapılaşmanın merkezi haline gelmiş durumdadır’ dedi. 

 

Şanlıurfa’nın tarihi geçmişine de değinen Bayık, ‘Şanlıurfa’mız tarihisel açıdan baktığımız zaman, büyük medeniyetlere ve tarihin her evresine ev sahipliği yapmış çok kadim bir kentimizdir. İnsanlığın beşiği denilebilecek olan Şehrimizde büyük bir start alan yeni yapılaşmalar, bu kadim kentin önünü daha da açacaktır. Bu gelişmeler birkaç yıl içerisinde Şanlıurfa’yı Türkiye’nin metropol şehri haline getireceğine inanıyorum. İnşallah şehrimiz için daha hayırlı gelişmeler olur. Bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür ederim.’ Dedi.

 

Bayık, fuarda kendisine eşlik eden ve büyük emeği olan TÜMSİAD Başkanı M. Sadık Sade’ye teşekkür ederek fuar alanından ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195