Title of a News Article

Sinanoğlu: Halkımızın emrindeyiz

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Sinanoğlu: Halkımızın emrindeyiz
banner206
 Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinanoglu "Halkımızı önemsiyoruz, Onların istekleri bizim için önemlidir " dedi. 

 İlçe Belediyesi Toplantı Salonunda her ayın  son pazartesi günü  yapılan toplantıda , ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kaymakam Sinanoğlu , sorunların çözümüne ilişkin birim amirleriyle görüştü. 

Toplantıda, vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Sinanoğlu , vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek Halkımızı önemsiyoruz, Onların istekleri bizim için önemlidir  dedi.
Sinanoğlu konuşmasina şöyle  devam etti "Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız, koltukta oturmak için gelmedik" dedi.

Toplantiya katılan  Kadin Destek Merkezlerindeki bayanlarin kumaş, boya ve benzeri araç gereçlerinin talepleri  noktasında  gereğinin yapılacağını  belirten  Sinanoğlu  ayrıca ilçede belediye hizmetlerini 24 saat kesintisiz olarak yapmaya  devam  ettiklerinin altını çizerek  insallah 2018 yılının başına kadar alt yapı üst yapı ve parke taşı döşeme işleriyle beraber hizmet görmemiş sokak kalmayacak dedi.

Göreve geldikleri 11 aylık süre boyunca ilçenin bir çok  yerinde çöp  konteyniri bulunmadığına dikkat çeken  Sinanoğlu artık çöp  konteynirlerini kendimiz üretmek şartıyla hizmeti zaman kaybetmeden halkimizin ayağına götürüyoruz" dedi.

Toplantida daire amirleride hazır bulunarak çalışmalara katkıda bulunurken kadınlar Sinanoğlu'na şimdiye kadar sokaklarımız çamur içindeydi çocuklarımızı çamurdan geçerek okullarına gidiyorlardı ama şimdi her taraf çok temiz calismalaranizdan  teşekkür ediyoruz dediler. 

Halk toplantıları  her ayın son Pazartesi günü Sinanoğlu başkanlığında yapılmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 17:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suruçlu
Suruçlu - 6 yıl Önce

Hani hizmet ne hizmeti yapmışsıb

SIRADAKİ HABER

banner195