Title of a News Article

Siyasileri buluşturan Bayramlaşma...

.

Siyasileri buluşturan Bayramlaşma...
banner206

 Ziraat Odasında büyük bayramlaşma; her kesimin temsilcisi Ziraat Odasında buluştu

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Ziraat Odasında gerçekleşen bayramlaşmaya binlerce kişi katıldı. En güzel birlik mesajlarının verildiği bayramlaşmadaŞanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Başkan Yardımcısı MehmutEyniberk, Meclis Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, her kesimle bir araya gelindi. Bayramlaşmaya Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, MHP İl Başkanı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, CHP 1. Sıra Şanlıurfa Milletvekili Adayı Vedat Melik, çok sayıda çiftçi, muhtar, çeşitli sendika, oda başkanları, STK temsilcileri ve üyeleri Ziraat Odasındaki bayramlaşmaya katıldı. Bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Başkan Eyyüpoğlu, Bayram mesajında ‘bizi yalız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunarken, bayramın huzura ve bol bereketli-kazançlı bir yıla vesile olmasını dilerim’ dedi. 

 

Gün boyu ziraat odasına bayramlaşma ziyaretleri devam ederken, bayramın ruhuna uygun buluşmalar takdir ile karşılandı. 

 

BAŞKAN EYYÜPOĞLU: BİZİ YALNIZ BIRKMAYAN TÜM HEMŞERİLERİMİN AYAKLARINA SAĞLIK

Her kesimden vatandaşı Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya getiren Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu ‘tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum’ dedi. Eyyüpoğlu, ‘Özellikle bugün bizi yalnız bırakmayan Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlarımız, çiftçilerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanımız, milletvekillerimiz bizleri yalnız bırakmadılar ayaklarına sağlık. Bayramın çiftçilerimize bol bereketli ve kazanç getirmesini diliyorum. Ayrıca bayramın huzura ve hoşgörüye vesile olmasını niyaz ederim’ şeklinde konuştu. 

 

BEYAZGÜL: SEYDİ BEY TAM BİR HİZMET ADAMIDIR

Tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalıların bayramını kutluyorum. Kurban Bayrımı dolayısıyla Milletvekilimiz Sayın Seydi Eyyüpoğlu ile bayramlaştık, kendisi memleketine hizmet eden tam bir hizmet adamıdır. Bizler kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler birlikteliğimize her zaman deva ettireceğiz. 

 

MİLLETVEKİLİ SEYDİ EYYÜPOĞLU: BAYRAMIN BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLIK IÇERISINDE GEÇMESINI DILIYORUM

Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce kişinin katıldığı bayramlaşmaya Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, çok sayıda kesimle Ziraat Odasında bir araya geldi. Milletvekili Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, çok sayıda muhtar, çiftçi ve her kesimden Şanlıurfalı ile bayramlaştı. 

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama açıklamasında Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, bugün Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla çiftçilerimiz ile bir araya geldik. İl Başkanım Sayın Zeynel Abidin bey ile bayramlaşıyoruz. Bütün Urfalı hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramın barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. Tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.’ Dedi. 

 

MELİK: SEYDİ BEYE TEŞEKKÜRLER

Ziraat Odasında çiftçiler ve vatandaşlar ile bayramlaşan CHP Milletvekili Adayı Vedat Melik, Ak Şanlıurfa Milletvekili Sayın Seydi Eyyüpoğlu’nun memlekEte önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydederek kendisine teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195